•Полента “Класична” ТМ «Фабрика Поленти»
•Свіжі ягоди;
•Вершкове масло/Сметана/Збиті вершки;
•Цукор/Цукрова пудра;
Чи знаєте ви, що можна використовувати поленту як замінник млинців? Спробуйте класичну поленту ТМ «Фабрика Поленти»зі свіжими літніми ягодами з вершковим маслом, сметаною або збитими вершками. Наріжте одну тубу класичної поленти ТМ «Фабрика Поленти» кільцями завтовшки 1 см. Підсмажте поленту з обох сторін на сковороді з додаванням вершкового масла до карамелізованої скоринки.Покладіть підсмажену теплу поленту на тарілку, додайте ягоди за смаком, ложку сметани, якщо любите солодке, трохипритрусіть цукровою пудрою або додайте збитих вершківіз цукром.Хай вам буде смачненько!