•1 туба поленти ТМ «Фабрика Поленти» за смаком;
• соус песто з базиліка – 2 ст. л.;
•помідори рома (томати сливовидні) – 2 шт.;
•сир Азіаго, тонко нарізаний скибочками– 115 грамів.;
Покрийте каструлю або велику сковороду олією з кулінарного розпилювача й розігрійте до середньої температури. Нарізану навхрест на 12 скибочок завтовшки ½ дюйму/ 1,3 см поленту додайте на гарячу сковороду й готуйте 2-3 хвилини з кожної сторони до золотистої скоринки. Розігрійте духовку в режимі гриль. На деко розкладіть скибочки поленти, на кожну скибочку покладіть ½ ч. л. соусу песто, 1 скибочку помідора та 1 скибочку сиру Азіаго й поставте під гриль у духовці. Готуйте 2-3 хвилини, поки сир не розплавиться. Смачного!