•1 туба поленти ТМ «Фабрика Поленти» – 500 грамів;
•свіже листя базиліка - 1 склянка;;
•оливкова олія – 1 склянка.;
•Олія базиліка;
помістіть листя базиліка та олію в блендер, приправте сіллю, перцем та збийте до однорідності.Розігрійте гриль до середньої температури.Наріжте поленту кружальцями завтовшки 1,9 см. Промажте олією і приправте сіллю й перцем. На грилі обсмажуйте поленту з обох сторін, поки вона не зарум’яниться, приблизно 7-10 хвилин з однієї сторони. Не рухайте її, поки вона готується, в іншому разі полента може прилипнути.Спробуйте деякі з ідей. Приправте кружальце поленти зверху 1 ч. л. трохи теплим песто, а зверху посипте тертим сиром пармезан. Або зпасеруйте трохи грибів і додайте їх зверху на поленту з краплею гарної оливкової олії.Смакуйте!