•1 туба поленти ТМ «Фабрика Поленти» за вашим смаком – 500 грамів;
•нарізані гриби – 1 склянка;
•вершкове масло – 2-3 ст. л.;
•біле вино – ½ склянки;
•оливкова олія (для засмаження) – ½ склянки;
•свіжий розмарин або петрушка;
•сіль, перець за смаком;
Попередньо розігрійте гриль, тримайте поруч пензлик для обсмажування.Наріжте поленту кружальцями 1,3 см, має бути приблизно 9 шт.Розігрійте на сковороді вершкове масло й тушкуйте гриби 2-3 хвилини.Додайте сіль і перець за бажанням. Коли гриби потемніють, додайте вино для глазурі. Додайте до грибів ще 1 столову ложку вершкового масла.Змажте нарізані кружальця поленти оливковою олією й обсмажте на грилі з обох сторін по 3-4 хвилини з кожної. Полента вже є готовою, тому просто залиште на ній сліди решітки гриля, що трохи пом’якшить її.Зверху на кружальця поленти покладіть обсмажені гриби та свіжий розмарин. Смачного!