Мій кошик
Продукт
Вартість
Кількість
Сума
Головна>  Рецепти>  Закуска: полента на грилі з обсмаженими грибами
Рейтинг страви
starstarstarstarstar

Закуска: полента на грилі з обсмаженими грибами

Інгредієнти

•1 туба поленти ТМ «Фабрика Поленти» за вашим смаком – 500 грамів;

•нарізані гриби – 1 склянка;

•вершкове масло – 2-3 ст. л.;

•біле вино – ½ склянки;

•оливкова олія (для засмаження) – ½ склянки;

•свіжий розмарин або петрушка;

•сіль, перець за смаком;

Приготування

Попередньо розігрійте гриль, тримайте поруч пензлик для обсмажування.Наріжте поленту кружальцями 1,3 см, має бути приблизно 9 шт.Розігрійте на сковороді вершкове масло й тушкуйте гриби 2-3 хвилини.Додайте сіль і перець за бажанням. Коли гриби потемніють, додайте вино для глазурі. Додайте до грибів ще 1 столову ложку вершкового масла.Змажте нарізані кружальця поленти оливковою олією й обсмажте на грилі з обох сторін по 3-4 хвилини з кожної. Полента вже є готовою, тому просто залиште на ній сліди решітки гриля, що трохи пом’якшить її.Зверху на кружальця поленти покладіть обсмажені гриби та свіжий розмарин. Смачного!