Мій кошик
Продукт
Вартість
Кількість
Сума
Головна>  Рецепти>  Полента з беконом
Рейтинг страви
starstarstarstarstar

Полента з беконом

Інгредієнти

•полента з грибами ТМ «Фабрика Поленти» – 500 грамів;

•бекон – 50 грамів;

•спаржа або спаржева квасоля – 100 грамів;

•вершкове масло – 30 грамів;

•молоко – ½ літра;

•пшеничне борошно – 30 грамів;

•сіль;

•мелений мускатний горіх;

•пармезан за смаком;

Приготування

Приготуйте соус бешамель із класичних інгредієнтів та відставте в сторону. Треба розтопити в сковороді олію, додати борошно й обсмажити до однорідного стану. Додайте молоко, перемішайте, додайте сіль та тертий мускатний горіх за смаком. 10 хвилин тримайте на повільному вогні, помішуючи та доводячи до готовності. Очистіть спаржу, видаліть волокнисту частину та наріжте невеличкими шматками. Готовий соус бешамель змішайте з нарізаною спаржею, залийте поленту з грибами, попередньо нарізану на медальйони та викладену на сковороду або деко. Додайте бекон.Засипте за смаком тертим пармезаном або будь-яким іншим улюбленим сиром. Випікайте впродовж часу, необхідного для отримання смачної скоринки за температури 180 оС.Частину бекону обсмажте на окремій сковороді, щоби він став більш хрустким, висушіть на папері від залишків жиру та додайте на останок до приготованої страви.