Мій кошик
Продукт
Вартість
Кількість
Сума
Головна>  Рецепти>  Полента з яйцями пашот
Рейтинг страви
starstarstarstarstar

Полента з яйцями пашот

Інгредієнти

•Полента “Класична” ТМ «Фабрика Поленти»

• Вершкове масло/Олія;

•Яйця;

•Томатний соус/Томати;

Приготування

Такий варіант сніданку є недорогим, досить простим у приготуванні й дуже ситним. У цьому рецепті використовуються прості інгредієнти. Візьміть будь-яку тубу поленти ТМ «Фабрика Поленти», яка більше вам смакує – класичну, з грибами, з паприкою або з італійськими травами.Наріжте поленту кільцями, щоби вийшли медальйони завтовшки 1-1,5 см. Підсмажте поленту з обох сторін на сковороді з додаванням вершкового масла або олії до карамелізованої скоринки. Покладіть теплі медальйони поленти на тарілку, зверху покладіть яйце пашот або яєчню з одного яйця. Подайте страву з томатним соусом або томатами.