• Полента ТМ «Фабрика Поленти»;
•Олія
•Сейтан
•Зелень
•Томатний соус (за бажанням)
Використовуйте поленту ТМ «Фабрика Поленти» будь-якого смаку (класичну, з грибами, італійськими травами, паприкою) для приготування легких веганських основних страв.Сковорода із сейтану та поленти зі свіжою зеленню – одна з найулюбленіших страв. Підсмажте скибочки поленти з обох боків на невеликій кількості оливкової олії до золотистого кольору, щоби стали злегка хрусткі, додайте готовий, порізаний скибочками сейтан до сковороди, додайте зелень та все змішайте. Страва готова!Для шанувальників страв із томатами – спочатку додайте томатного соусу до поленти із сейтаном, усе це протушкуйте 10 хвилин, а наприкінці вже додайте зелень (кріп). Смачного!