Мій кошик
Продукт
Вартість
Кількість
Сума
Головна>  Рецепти>  Полента з італійськими травами, шпинатом, з буряком і ковбасками
Рейтинг страви
starstarstarstarstar

Полента з італійськими травами, шпинатом, з буряком і ковбасками

Інгредієнти

•2 туби поленти з італійськими травами – 1000 грамів;

•зелень шпинату – 500 грамів;

• сосиски/ковбаски із сирого м’яса (краще з додаванням сала) – 6 шт.;

• часник – 1 зубчик;

•оливкова олія екстравірджін;

•сіль, перець;

•солодка паприка в порошку;

Приготування

Духовку розігрійте до температури 190 оС. Помістіть ковбаси в розігріту духовку у відповідному посуді без додавання жиру на 20-30 хвилин або до повного зарум’янювання. За смаком можна додати декілька лаврових листків за смаком. Очистіть буряк та розріжте на скибки, також буряк можна потерти на крупній терці. На сковороді на помірному вогні підрум’яньте часник на невеликій кількості оливкової олії. Додайте до сковороди зелень шпинату й тушкуйте 10-15 хвилин або допоки шпинат не стане м’яким. У кінці додайте скибки буряка, сіль за смаком, трохи соку лимону і дрібку паприки. Розріжте скибками або клиночками поленту з італійськими травами та розігрійте в мікрохвильовій печі впродовж 4 хвилин, викладіть її на сервірувальну тарілку й додайте нарізані шматочками ковбаски та обсмажені на сковороді буряк зі шпинатом. Смачного!