•1 туба поленти «Класичної» - 500 грамів;
морська риба (підійде філе замороженої) – 500 грамів;
•помідори чері, розрізані навпіл – 500 грамів;
•картопля – 1 шт.;
•часник – 2 зубчики;
•петрушка – 2 гілочки;
•морква – 1 шт.;
•селера – 1 шт.;
•цибуля – 1 шт.;
•лимон – 1 шт.;
•вершки – 1 ст. л.;
•молоко – ½ чашки;
•оливкова олія екстравірджін;
•сіль, перець.;
У сотейник покладіть очищені овочі. За 20 хвилин варіння додайте шматочки риби й молоко, трішки петрушки, солі й перцю та варіть ще 10-20 хвилин. Зцідіть овочі після готовності та зробіть мус за допомогою блендеру або вручну, додаючи вершки. Наріжте поленту «Класичну» кільцями завтовшки 1 см. Обсмажте їх у розігрітій до 220 оС духовці на деко на оливковій олії або вершковому маслі. Подавайте поленту разом із мусом із морської риби, сервіруючи за смаком.