Мій кошик
Продукт
Вартість
Кількість
Сума
Головна>  Рецепти>  Полента з мусом із морської риби
Рейтинг страви
starstarstarstarstar

Полента з мусом із морської риби

Інгредієнти

•1 туба поленти «Класичної» - 500 грамів;

морська риба (підійде філе замороженої) – 500 грамів;

•помідори чері, розрізані навпіл – 500 грамів;

•картопля – 1 шт.;

•часник – 2 зубчики;

•петрушка – 2 гілочки;

•морква – 1 шт.;

•селера – 1 шт.;

•цибуля – 1 шт.;

•лимон – 1 шт.;

•вершки – 1 ст. л.;

•молоко – ½ чашки;

•оливкова олія екстравірджін;

•сіль, перець.;

Приготування

У сотейник покладіть очищені овочі. За 20 хвилин варіння додайте шматочки риби й молоко, трішки петрушки, солі й перцю та варіть ще 10-20 хвилин. Зцідіть овочі після готовності та зробіть мус за допомогою блендеру або вручну, додаючи вершки. Наріжте поленту «Класичну» кільцями завтовшки 1 см. Обсмажте їх у розігрітій до 220 оС духовці на деко на оливковій олії або вершковому маслі. Подавайте поленту разом із мусом із морської риби, сервіруючи за смаком.