Мій кошик
Продукт
Вартість
Кількість
Сума
Головна>  Рецепти>  Медальйони поленти з печінкою
Рейтинг страви
starstarstarstarstar

Медальйони поленти з печінкою

Інгредієнти

•1 туба поленти за вашим смаком (класична, з паприкою, з грибами) – 500 грамів;

•печінка – 500 грамів;

• цибуля – 2 шт.;

• сіль, перець, лавровий лист.;

Приготування

Печінку, яка вам до смаку (куряча, індича тощо), обсмажте з цибулею та тушкуйте до готовності, додайте лавровий лист, спеції за смаком.Поленту розріжте на медальйони завтовшки 1 см, розігрійте їх на вершковому маслі або оливковій олії на сковороді до скоринки. Подавайте медальйони з печінкою, додаючи до страви ваш улюблений салат.